Ble fraktet til Melløs i sykesenga for å se kamp: – Tårene rant!

(Moss FK-Nardo 1-2) Det var selvfølgelig surt med tap hjemme på Melløs, men for materialforvalteren og den ihuga mossesupporteren Jon Larsen betydde mandagens kamp langt mer enn bare fotball.

Jon Larsen har vært “lenket til sengen” i flere måneder. I desember ramlet han ut av hvilestolen sin og har siden den gang tilbrakt det meste av tiden sin på Ekholt Helse- og Omsorgssenter. Det har vært en tøff og krevende tid, hvor det å sitte oppreist har vært en lidelse for den positive og engasjerte mossingen. Men mandag ettermiddag fikk han seg en kveld han sent vil glemme.

Han ble fraktet i sykesengen til Melløs stadion for å kunne overvære hjemmekampen mot Nardo.

– Dette er noe av det beste som har skjedd meg på lang tid, sier Jon Larsen, som ble møtt av en rekke personer fra klubben da han ankom Melløs:

– Jeg gråt da jeg kom og det var helt enormt å bli tatt imot av gutta. Til og med Nardo-spillerne kom bort og ønsket meg lykke til videre. Jeg har ikke ord. Jeg gråter nå, forteller Larsen over telefon.

Rister tapet av seg

I tillegg til å heie MFK fram i tykt og tynt, har Jon Larsen også vært en enorm bidragsyter som materialforvalter i klubben i en årrekke. Han har et meget sterkt bånd til MFK og har klokkertro på at de reiser seg fort etter mandagens tap.

– Jeg synes synd på gutta etter dette tapet. Det lå jo an til å bli en festaften. Jeg føler at vi ble ranet, det må jeg innrømme. Men man kan jo ikke vinne hver gang, sier Larsen.

– Men gutta kjører på videre. Til helgen er det Egersunds borte, tilføyer han.

Takker Røde Kors

Uten Moss Røde Kors sin bistand, hadde Jon Larsen aldri kommet seg til Melløs 2. påskedag.

– Jeg sendte dem en melding for noen dager siden og de stilte opp og kjørte meg. Det er noen fantastiske mennesker i Moss Røde Kors. Det er helt rått og utrolig rørende. Jeg har hatt en kjempekveld, avrunder Jon Larsen.