Bjørnar Johannessen forlater MFK

Daglig leder Frode Andresen i Moss Fotballklubb sier overfor mossfk.no at oppslaget på Sarpsborg 08 sine nettsider kom like brått på han som på mange andre i morgentimene i dag. Andresen uttaler følgende:

– Bjørnar hadde en samtale med tidligere daglig leder Ole Henæs senest i mars måned om sin situasjon i klubben. Her ble inngått en avtale med en klausul som sa at Bjørnar Johannessen kunne bli fristilt fra kontrakten med Moss Fotballklubb hvis han finner en annen klubb å spille for. Avtalen ble gjort etter en totalvurdering der både MFKs økonomiske situasjon og spillerens øvrige jobbalternativer var temaer.

– Det som er situasjonen nå er at Bjørnar har benyttet seg av den nevnte klausulen. Han spiller for Sarpsborg 08 ut denne sesongen kombinert med en sivil jobb som spesiallærer på en skole i Sarpsborg, sier Frode Andresen.


– Det er selvsagt vemodig at vi mister en god og rutinert fotballspiller som Bjørnar Johannessen. Men Moss Fotballklubb akspeterer Johannesen sitt valg om å benytte seg av avtalen som ble inngått i vinter. Samtidig ønsker vi å takke ham for innsatsen i MFK hvor han har vist seg som en god bidragsyter og fotballspiller. Vi ønsker Bjørnar Johannesesn lykke til i sitt comeback i Sarpsborg 08 og i sin nye sivile jobb som spesiallærer i skolevesenet i Sarpsborg, avslutter Frode Andresen.


Bjørnar Johannesen returnerer til Sarpsborg 08 i dag. Bildet er fra oppgjøret hjemme
mot Skeid. (Arkivfoto: Alvin Holm)

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design