Berat Jusufi legger opp

Berat har i dag fortalt resten av spillerstallen at han ikke er aktuell for sesongen 2015. Berat kom til Moss FK fra Sarpsborg 08 foran inngangen til fjorårssesongen og bidro i sterk grad til klubbens sterke 3.plass i 2014.  Berat har tidligere vært med på Sarpsborg 08 sin opptur i norsk fotball, og har gjennom det drøye året han har vært i MFK bidratt på en forbiledlig måte både som spiller og ikke minst sosialt i laget.  

– Jeg har kommet til denne konklusjonen etter mye evaluering” sier Berat til mossfk.no.  Jeg har kone, to barn og full jobb og det er vanskelig å få totalen til å gå opp med det høye ambisjonsnivået klubben har” fortsetter Berat.  “Jeg ser også at stallen for 2015 er på et meget høyt nivå og jeg ser det som problemfritt for klubben at jeg overleverer stafettpinnen til yngre krefter” forteller Berat videre.
– Jeg vil gjerne takke fansen, medspillere, trenerteam og ledere for et flott år i MFK og har kun positive ting å se tilbake på. Jeg kommer fortsatt til å følge laget tett og håper å få med meg så mange kamper som mulig i kommende sesong” avslutter Berat. 


           Berat Jusufi legger opp, og satser heretter på familie og jobb. (Arkivfoto: Alvin Holm)

Sportssjef i MFK, Fredrik Scheinert vil takke Berat for innsatsen i klubben.  

– Berat har vært en bærebjelke i klubbens sportslige utvikling over det siste året.  Han har vært en stor bidragsyter på banen og ikke minst utenfor banen.  Berat er en person som gjør at gamle som nye spillere ønsker å spille for MFK.  Med hans erfaring og fantastisk hyggelige vesen har han vært utrolig viktig i forhold til å bygge lag og “garderobekultur”.  “Vi kommer til å savne Berat og håper han fortsatt stikker innom når han har anledning”.  

MFK ønsker Berat lykke til videre med familie og jobb og takker for en flott innsats for klubben! 

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design