Bakke: – En god deal

Av: Eystein Simonsen(eystein@arkiv.mossfk.no)

Etter en hektisk sluttspurt på tampen av overgangsvinduet, presenterte klubben i dag to helt nye fjes. Samtidig forlater to spillere Moss til fordel for andre klubber på Østlandet. Geir Bakke er tilfreds med løsningen.

– Økonomien tatt i betraktning, har vi fått til en god løsning. Det er gode spillere, men andre typer enn Andreas og Steffen. Vi fikk også en god slump penger i mellom. Dessuten er det viktig å poengtere at man ikke får noe for Bosmanspillere.

Steffen Nystrøm har vært et hett navn i flere måneder, og vært ønsket i flere Tippeligaklubber. Til slutt valgte Steffen å gå til Strømsgodset.

– Steffen har vært fristet flere ganger til å spille på et høyere nivå, sier Geir Bakke. Selv om Steffen har prestert ujevnt, mener han at det er ekstremferdighetene til spilleren gjør ham attraktiv. Bakke ønsker Steffen all mulig suksess i Godset.
– En joker for klubben, tror Bakke


– Er det et godt bytte MFK har gjort? Hva vet vi om Einar Kalsæg?

– Einar er en spiller som alltid leverer jevnt. Han er en klok spiller med gode ferdigheter, og har god innleggsfot.

– Kritiske røster vil likevel mene at Kalsæg har fått for lite spilletid siste året?

– Ja, men han spilte i Tippeligaen så sent som for en uke siden. Det er stor forskjell på Adeccoligaen og Tippeligaen. Vi skal være klar over at han ikke bare scoret mange mål som Kongsvinger-spiller, men hadde 16-17 assists i Adeccoligaen utover sine 6 mål de to siste årene. Dette er en spiller som vil levere varene.

Einar Kalsæg er kant-spiller og kan brukes på begge sider, forteller Bakke. Det unge mosselaget kan trenge en erfaren spiller som Kalsæg, understreker han. Kalsæg puttet ellers pene 22 mål for Kongsvinger over 2 år.

Den yngre dansken Simon Bræmer er også klar for mossetrøya, men har andre egenskaper.
– En typisk dukk-opp-spiller, som setter sjansene han får. Vi lager jo mange sjanser, så meningen er å bruke spillerens spisskompetanse til å sette dem.

Bakke poengterer overfor mossfk.no at ingen er sikret plass i elleveren uten videre. Spillerne som var på banen sist helg har prestert bra, og det er derfor ingen selvfølge at nyervervelsene går rett inn på laget.

Vi tipper likevel at publikum i alle fall får se en av dem på banen i løpet av kampen mot Sogndal.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design