Ansatt som toppspillerutvikler i MFK

Ørjan Christiansen er i dag blitt ansatt som toppspillerutvikler i klubben for de to neste årene.  Ørjan kommer fra jobben som hovedtrener hos fjorårets Oddsenligamotstander Birkebeieneren og han har også vært hovedtrener i Kvik Halden i flere sesonger.  Som spiller spilte Ørjan flere sesonger i Sogndal.

Ørjan inngår i teamet til Arne Erlandsen der han skal jobbe tett med spillerne.  Han vil også samarbeide med Bjørn Christensen på juniorlaget.

“Dette er en stor forsterkning av vårt trenerteam” sier sportslig leder Fredrik Scheinert i en kommentar. “Vi har blitt godt kjent med Ørjan over det siste året og vi er overbevist om at dette er veldig viktig for både a-laget og juniorlaget” fortsetter Scheinert.  “Ørjan har vist seg som en god leder og vi er sikre på at han vil bidra med den rette kompetansen inn i Moss Fotballklubb” avslutter Scheinert.

Det er Glomma Pall ved Lars Morten Nilsen som gjør det mulig å ansette Ørjan i Moss Fotballklubb.  “Det er utrolig spennende for klubben å få inn Glomma Pall på sponsorsiden i Moss FK” sier leder Thomas Thorkildsen i en kommentar.  “Vi er sikre på at samarbeidet vil være positivt for Glomma Pall og Moss Fotballklubb” sier Thorkildsen avsluttningsvis.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design