Anders og René har signert

Anders og René har signert

Anders Gundersen og René Elshaug har i kveld begge signert hver sin 1-års-kontrakt med Moss Fotballklubb.

René Elshaug har spilt 5 sesonger i MFK etter overgangen fra Drøbak Frogn i 2014. Han har vært en sentral spiller på laget i disse årene, og kunne i år notere seg for 28 kamper for A-laget.

Anders Gundersen kom inn som ny keeper på A-laget i februar i år, og 24-åringen fra Porsgrunn har imponert i sine 27 kamper fra start i 2018-sesongen. Tidligere har han spilt for Pors, Strømsgodset, Sandefjord og Arendal.

– Med Rene og Anders på plass har vi nå 14 spillere fra årets A-stall med oss inn i 2019-sesongen. De to er blant de som spilte aller mest i år, og begge bringer med seg verdifull erfaring og trygghet, uttaler en fornøyd styreleder Thomas Thorkildsen til mossfk.no

I tillegg til de to som allerede er nevnt har det blitt signert nok en kontrakt i kveld. Saman Bye Rostami (bildet under) noterte seg for 1 A-kamp i 2018, i tillegg til hele 20 kamper og 17 mål for B-laget. 19-åringen har i likhet med Elshaug og Gundersen skrevet under på en 1-års-kontrakt.

Med dagens signeringer på plass består A-stallen av tilsammen 16 spillere på kontrakt. 9 av disse er på to år, mens 7 er ett-årige. Dermed har man fått på plass den blandingen som hovedtrener Marijo Jovic har ønsket når det gjelder kontraktsvarighet, slik at man ved sesongslutt 2019 ikke på ny står i en situasjon hvor de aller fleste kontraktene er i ferd med å gå ut.

Den oppdaterte oversikten over A-stallen i 2019 ligger her: https://arkiv.mossfk.no/lag-2/

Det er fortsatt dialog med flere andre spillere, og klubben forventer at det kan bli noen ytterligere signeringer før det er juleferie.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design