Alle gode ting tre?

Av: Eystein
Simonsen(eystein@arkiv.mossfk.no)
Foto: Alvin Holm(alvin@arkiv.mossfk.no)

At Glimt mangler Håvard Sakkariassen og Cato Hansen, skal ikke lure kællane til å tro at dette blir lett match. Nordlendingene har sterke folk i stallen. Erik Hoftun, Stig Johansen og Runar Berg er profiler hele Norge vet om. Så spørs det om de tre herrer er i ferd med å bli rustne eller har noe å by på fortsatt. Det er imidlertid ikke grunn til å tro annet enn at de holder minst 1. divisjonsstandard.

Den flyten Bakke & Co har fått, bør være vanskelig å ødelegge på eget gress. Vi tror ikke noe på at kællane faller ned igjen på nivået mot Follo. Det er en ny giv i laget, selv om intet tre vokser inn i himmelen. Vi er derfor ikke misfornøyd med ett poeng mot Bodø/Glimt, som ikke har tapt siden 16. mai. En tidlig scoring til Moss kan imidlertid være det som skal til for å kapre alle tre. Moss taper sjelden når laget scorer først og tidlig.

Lagene har ikke møtt hverandre i Adeccoligaen tidligere, og vi må tilbake til 2002 sist Glimt var på besøk. Den gang vant Moss 1-0. Tør vi håpe på reprise og dermed “ekte hattrick” for kællane?

Hold flyten, kællær!

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design