Aleksander (14) fikk trene med A-laget

Aleksander (14) fikk trene med A-laget

Det er ikke så ofte man hører om 14-åringer som får teste seg på A-lagsnivå, men det var altså tilfellet for talentfulle Aleksander Andresen nylig.

Den lokale midtbanespilleren har virkelig markert seg tross sin unge alder. I tillegg til å spille på G14-laget i Moss Fotballklubb, får unggutten matche seg mot eldre gutter i interkretsserien med G16-laget. I mars fikk han også muligheten til å være med på Equinors talentsamling. Det har med andre ord vært en meget spennende tid for 14-åringen, som på toppen av det hele ble invitert til å delta på en treningsøkt med MFKs A-lag nylig.

– Vi må ta vare på spillerne i yngres avdeling som jobber hardt for å bli profesjonelle fotballspillere. Aleksander er en av dem, sier MFK-trener Marijo Jovic og fortsetter:

– Aleksander er veldig ung og han har potensialet til å bli en A-lagsspiller i MFK i framtiden. Vi skal hjelpe ham på veien, så lenge han fortsetter på samme måte og jobber hardt. Han gjorde en god jobb på treningen han hadde med oss. Han har åpenbart en god fotballforståelse, sier Jovic.

God opplevelse

Aleksander legger på ingen måte skjul på at treningen med A-lagsgutta var veldig interessant.

– Det var kult å kjenne på nivået. Det var veldig lærerikt og jeg følte at det gikk bra, sier MFKs unge midtbanespiller, som også fikk inntrykk av at spillerne rundt ham synes han leverte varene:

– De synes at jeg klarte meg bra til å være så ung som jeg er, avrunder han med et smil.

© 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design