7. plassen gikk tapt…

(MFK-Odd 1-3) Det var stort sett bare et lyspunkt i dagens kamp på en meget regntung bane. Kjells kjempefrispark fra 30 meter. Erik Holtan har vel fortsatt øresus etter det skuddet. Men det var de som reiste hjem med poengene og 7. plassen. For den målsettinga gikk fløyten med dagens tap.

Det var ingen trivelig ramme rundt kampen i dag. Regnet fosset ned og kun 1.343 hadde funnet veien til Melløs. Men de som kom fikk i hvert fall se noen pene mål, selv om det ble tre til gjestene i en forholdsvis jevnspilt kamp.

En som virkelig trådte til utpå det våte, tunge gresset var vår australske import, Kasey.
– Jeg er fornøyd med min innsats. Jobba hardt, så jeg kan ikke klage. Men det var jo ikke et bra resultat for oss. 1-3. Et tap… Vi jobbet ikke hardt nok i 90 minutter, men det ble mer 15 minutter jobbing, så 15 minutter hvor vi nesten slappet av som et lag, mener han om kampen.
– Vi produserte nok sjanser til å klare dette.

Kjell fikk kjempetreff på sitt frispark fra 30 meter. Ballen fløy som et prosjektil mot krysset bak Erik Holtan i Odd-målet. Og tror du jaggu ikke ballen gikk i mål.
– Det var en åpen kamp i grunn helt til slutten hvor de får noen kjempesjanser. Ramberg har jo en kjempemiss også. Jeg synes jo vi hadde sjanser. Vi fikk flere innlegg og har jo folk inne i boksen. Men, men. Det er bare å kjøre på. Det tre kamper igjen nå, påpeker svensken.
Som alle de andre var han skuffet over at tapet nå betyr et endelig farvel til 7. plassen laget hadde som målsetting foran sesongen.
– Jeg er litt skuffet med den kampen i dag. Den ble ikke etter vårt spillemønster, for å si det sånn. Vi hangla litt i dag. Vi spilte kjappere fremover og det ble vanskelig å spille gjennombrudd på denne banen i dag. Ballen bare sklir ut, så vi måtte legge om spillestilen litt. Men jeg skuffet hver gang vi taper, jeg. Målsettinga var jo 7. plassen i år da. Men da får vi ta den til neste år i stedet, smiler Kjell.

Rino fikk sin aller første kamp fra start i serien i dag. Drømmen om å holde nullen, sprakk ganske så fort.
– Ja, det kan du trygt si. Det ble tre i ræva det. Dette var surt. Jeg vet ikke hvor mange sjanser de skaper, men de scorer på stort sett alt i første omgangen, forteller han. – De har vel noen sjanser i andre omgangen også, men det er utrolig surt nå å fått den første sprekken i år.
Føler du det er noen av baklengsene du kunne tatt?
– Den første er det en stuss på et langt innkast. Det er vanskelig. Jeg vurderer faktisk om jeg skal gå ut, men synes det er vanskelig akkurat der. Vi har folk i veien vi også. Det andre er et skudd fra utsida av 16-meteren, som er borti en av våre spillere før den går inn i hjørnet. Og ved den siste scoringa blir jeg jo spilt ut, så jeg føler ikke noen skyld i noen av måla, nei, oppsummerer Rino, som fikk sitt første tap på 25 kamper (22 rekruttkamper og tre cupkamper) i år.
– Det er klart en blir alltid skuffa når en taper. Det er på en måte første tapet mitt i år jeg har vært involvert i selv år.
– Det er deilig å være tilbake etter en A-kamp nå, selv jeg er ekstra skuffa nå etter vi har tapt.

    © 2018 Moss fotballklubb   - Web: karlsen-design