2001-gutta vant Sonecupen

2001-årgangen viste nok en gang god bredde, og alle de tre lagene kom til finalen på sine nivåer. Lag 1 og lag 3 vant sine finaler over henholdsvis Fredrikstad og Follo, mens lag 2 dessverre gikk på real smell i sin finale mot Fredrikstad.

På lag 1 spilte disse MFK-spillerne: Sindre Thorvaldsen (keeper), Markus Holder Jenssen, Oliver Berg Askland, Albert Bolin, Simen Asbjørnsen og Eirik Asbjørnsen, i tillegg til Fredrik Rosenberg fra Sprint-Jeløy og Sindre Grytdal fra Ekholt. Og alle gjorde en flott innsats, ikke minst i en tøff finale mot et meget sterkt lag fra plankebyen.

Med unntak av Bolin, som har vært gjennom en lengre skadeperiode, er også hele denne gjengen tatt ut til årets siste kretslagstrening, på Ekholt tirsdag kveld.

Også på lag 3 var det noen MFK-gutter som markerte seg i Østfoldhallen. Både Ludvik S. Juelsen, Thomas Henriksen og Mikkel Hollfjord var sterkt bidragsytende til at også dette laget vant.

På lag 2 var Jakob Holm Olsen eneste MFK-spiller, og det laget hadde altså en tung finale etter en god innledning på turneringen.

Vår egen 2001-trener Kjell Ove Henriksen var også lagleder for 1.-laget og har trent sonegruppa i høst, sammen med Tommy Skovly og Thomas Evjenn fra Ekholt og Dennis Enerhaugen fra Kambo.